Info Sharing: BigPay, MasterCard Kompani AirAsia

Deal Score0
Deal Score0

Siapa nak jimatkan duit semasa beli tiket penerbangan AirAsia, boleh
beli pakai kad BigPay ni. Selama ni kita rugi kalau beli pakai kad
debit/kredit dari bank. Tiket AirAsia dah murah, tapi last sekali kena caj RM16 sampai
RM144 kat processing fee, kan?

Pakai kad ni, AirAsia TAK CAJ PROCESSING FEE. Cuma bayar harga tiket.

Paling best, duit kita kat dalam tu boleh buat shopping Lazada, Shoppe, isi minyak kereta, beli barang kat Tesco, Giant dan termasuk semua kedai yang ada logo MasterCard. Yang best, bila guna BigPay, kita boleh dapat Big Point. Top up je dapat point, beli barang/tiket dapat point lagi, sape nak bagi mcm tu?

Untuk Big Point AirAsia:
1. Every reload of RM 50= 1 Big Point
2. Every transaction of RM 20= 1 Big Point
3. Shopping overseas setiap RM 1 dapat 2 Big Point

Banyak points = tiket murah

Sekarang lagi best, kalau sape daftar, BigPay bagi free RM10 dengan syarat kena masuk promo code: B7EQSVZHJ7
Penting untuk travelers, Exchange rate di luar negara bergantung rate semasa, so sangat berbaloi untuk shopping!

Pengeluaran di ATM luar negara caj RM10 sahaja! Jimat kan? dan tidak perlu call bank untuk activate pengeluaran antarabangsa

MACAMANA NAK DAPAT KAD NI? Mudah je, tak sampai 5 minit pun:

STEP 1
Mula-mula install apps *BIGPAY* kat dalam Play Store atau App Store
Download the BigPay app

http://bigpay.link/ios
 http://bigpay.link/android


STEP 2
Lepas tu apply kad BigPay ni guna smartphone kita je.
1. Intro:

2. Isi borang:


3: Masukkan kod ni B7EQSVZHJ7  untuk claim *RM10 PERCUMA* dari Air Asia. Ini insentif guna kod. Tak guna kod tak dapat….. huhu.
4: MuatNaik kad pengenalan.
5: Tunggu BigPay check dan approve.

STEP 3
Dah selesai semua, top up RM20 untuk aktifkan kad. RM20 ni bukan yuran, boleh guna lepas dapat kad nanti. Top up ni boleh guna kad kredit /debit ATM or online banking. Dah settle.
*Once activate, dalam account ada RM10(referral code)+RM20 =RM30

STEP 4
Kad tu dia akan pos ke alamat kita, dalam 5 hari bekerja dah sampai, tak payah bayar apa-apa utk pos. Tunggu je kad sampai kat rumah sambil goyang kaki.

Step 5
Aktifkan kad BigPay anda!!

Tak perlu pergi bank, atau pergi mana-mana kaunter untuk nak buat kad ni. Mudah sangat. Pasti tak menyesal.

 BigPay SignUp

For New Grab Account:
Follow these steps : 
Step 1 : Sign Up Grab with this LINK > https://r.grab.com/grabsignupnow
Step 2 : Get Discounted Ride – Up to MYR 3!
 Step 3 : Enjoy your Grab ride 🙂
Promo Code: GRABNEW – RM6 x 2 Grab Rides
Details Here : http://bit.ly/PromoGrabNew 

BigPay, Percuma RM10 : http://bit.ly/BigPayNow

Useful Links
1. Sign Up with BigPay MasterCard and Get RM10 : http://bit.ly/SignUpBigPay
2. SignUp with HappyFresh, Get RM25 : http://bit.ly/HappyFreshSignUp
3. BigPay, Dalam Bahasa : http://bit.ly/BigPayNow
4. Sign Up with HonestBee; Get RM15 >  http://bit.ly/2Roa04X
5. Sign Up with Boost; Get up to RM5 > http://bit.ly/RegBoostApp 
6. Register EzCab Get RM5 Discount. >  http://bit.ly/GetEzCab
7. Use promo codes when you are Thailand  : http://bit.ly/GrabTH2019

————————————————-
If you’re on Telegram, don’t miss our UPDATES delivered to your phone!
Follow : https://t.me/PromoCodesMY
Like the www.promocodes.my? Please Click and Share
 
0
Top Affiliate Marketing Programs Which You Can Make Money in Malaysia (2022)
0

Photo: cnbc.com Affiliate marketing is a form of marketing technique used by companies, which employees people to generate traffic and sales for their ...

Expand
0
Shopee + Lazada Payday Sale Vouchers for May 25
0

Lazada Payday Sale x VouchersApply voucher here before payment: https://mypromo.my/lazada/cart Voucher Code: 255e9O2551Wl255rNE255H3d Value: RM5 ...

Expand
0
Shopee Payday Sale Vouchers for May 25
0

Shopee Payday 25.5 Sale x VouchersMain Page: https://mypromo.my/shopee/payday Shopee Payday Sale x Bank Vouchers Method to Claim Vouchers: Go ...

Expand
0
Grabfood: Promo Codes for May 2022
0

Great news to all Grabfood customers, Grab has prepared a list of voucher codes for us all for month of May 2022. Satisfy your cravings from restaurants ...

Expand
0
Shopee 5.5 Sale Coming Soon – Claim Vouchers
0

Shopee Raya 5.5 Sale is Coming Soon!Link: https://mypromo.my/shopee/raya Claim Shopee Vouchers Make Sure You Have Claimed All These Vouchers: 7 x ...

Expand
0
Lazada 5.5 Sale Bank Promo Code
0

Lazada 5.5 Raya Sale is happening on 5 – 7 May 2022 and here is the list of Bank and Partner Voucher/Promo Codes for you! Everyday Low Price Deals, Brand ...

Expand
0
Lazada 5.5 Sale Bank Promo Codes
0

Lazada 5.5 Raya Sale is happening on 5 – 7 May 2022 and here is the list of Bank and Partner Voucher/Promo Codes for you! Everyday Low Price Deals, Brand ...

Expand
0
foodpanda Promo Code for May 2022
0

Great news to all foodpanda customers, foodpanda has prepared a list of voucher codes for us all for month of May 2022. Enjoy your Meals. The popular ...

Expand
Show next

Tags:

Phil
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Promo Codes MY
Logo
Enable registration in settings - general
Check out zalora latest offer!